Under den lugna ytan bubblar det.


Jag har dragit ner rejält på takten som du kanske märkt, och inte varit bloggaren med guldstjärna som bloggat varje dag. Men det är nödvändigt för att kunna blogga, jobba och hålla mig upprätt några år till ;-). Pumpen får inte stanna, vilket den gör om inte en ändring sker omgående. Visserligen har jag bara dragit ner i tempo temporärt, tills allt är som det ska igen, och under tiden gäller det att fokusera på jobb och butik i andra hand (jag kommer i första hand) och sedan hitta en bättre balans.

Många frågor om varför jag inte varit på mässor och liknande i den omfattning som tidigare, men det har helt enkelt inte gått. Så därför prioriterar jag mig själv och jobb före mässor och sociala tillställningar. Och den som känner mig vet ju att jag inte brukar banga i vanliga fall ;-)


Jag älskar att jobba. Och jag har fantastiska uppdragsgivare som jag nu arbetar med. Företag och privatpersoner som ger otroligt med inspiration och energi. 
Just nu är det en hel del föreläsningar inom både trender och inom färglära, och då många företag som beställt anpassa, något jag tycker är otroligt kul. Då lär man känna företaget bättre och kan sporra deltagarna på ett annat sätt. Visst tar de lite extra tid att sätta ihop, men så är det ju.

Denna veckan ska jag även inreda och styla ett stort hus med allt vad det kan innebära. Otroligt roligt uppdrag. Halva basen finns där, men det kommer att behövas väldigt mycket detaljer, belysning och möbler som skall kompletteras och göras i ordning. 

Sen vid sidan av har jag konsultationer på en byggbutikskedja, föreläsning för mäklare, hemsidor som skall vara klara för ett "babyföretag", fotografering, övrig social media för diverse företag, Göteborgs Lakrits & Chokladfestival och däremellan lite annat som skall göras också. Jag är glad att jag kan sköta mycket direkt från kontoret i butiken i Henån. Och att jag har Cicci och Anette som tar hand om butiken även om jag är där på plats. Så även om det är lugnt på ytan så bubblar det av olika jobb och uppdrag. Tyvärr har jag tagit bort mina egna föreläsningar i Malmö och Göteborg, av tidsbrist, men vi får se hur det blir med det längre fram.

Så du kanske förstår att jag har varit tvungen att dra ner på tempot. I stort sett halverat (eller mer) för att kunna ta hand om mig själv lite emellan allt. 


Just nu gör jag som många, längtar till våren. Äter D-vitamin. 
Att få lite sol i ögonen, se blomknopparna bryta genom marken, doften av vår helt enkelt.

Den här vintern går nog till historien med allt regnande, snö och mulna himlar. Det var härom dagen som jag såg solen för första gången på veckor, vilket kändes som man vunnit på lotto. Så nog är jag i stort behov av sol, minst sagt. 

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

me and alice sa…
Kram finaste du och lova att du är rädd om dig! ♥
Bull farmor sa…
Underbart att höra att du varvar ner lite! Du har ju mycket ändå!!/Kram
låter som kloka beslut ...var rädd om dig . kram Pernilla
Mycket vettigt prioriterat! och ja, här på västkusten har det verkligen varit grått och regnigt alldeles för länge, men jag surar istället över att den härliga snön försvann! Ta hand om dig! //tanja
Var rädd om dig Henrik. Du är mån om dina medmänniskor och det är viktigt att inte glömma bort sig själv. /Oslofrun