Precis vad Stefan Nilsson talar om


Både jag ock Stefan Nilsson snackar ju oss till leda både om keramik, läder och trä, vilket nu även Stefan rapporterat om från mässan i Frankfurt. Och jag har tittat väldigt mycket på efterkrigstiden i England, där vi nu ser dessa tunga material och mönster letat sig in i trend. Bland annat efter filmen Gray Gardens.

Vad jag sett hos flera spännande tapetföretag är hur väggpaneler börjat dyka upp tapeten (Göteborgshumor). Den här tex som Regent Wallpaper från Fabrics & Papers. Även Cole & Son har en kommande liknande tapet såg jag. Nu blir det det gamla och rustika från 40-talets engelska clubhus.


Jag tycker du ska ta del av Stefans tendensrapport från Frankfurt, där hittar du massor av bra ledord som vi båda snackar om. Du hittar den här>>

Du kommer få lite mer matnyttigt så snart jag är klar med 2014 års internationella trender, vilket är inom snar framtid. Jag ska även titta lite nere i Paris under nästa vecka, få se vad det kan bjudas på.

Bilder: Fabrics & Papers

Kommentarer

Lisa sa…
Vad underbart att åka till Paris o titta på trender, ha det alldeles fantastiskt!
Kram Lisa
Unknown sa…
Intressant. Jag gillar din bestämda syn på saker och ting:) Att du hinner med allt också! Imorgon nämner jag dig i mitt inlägg om köket inspirerar. Men det vore kul att samla några av dina saker i ett eget inlägg. Mejlar dig framöver om foton om ok.

Ha det gott!
Camilla