måndag 26 augusti 2013

Precis vad Stefan Nilsson talar om


Både jag ock Stefan Nilsson snackar ju oss till leda både om keramik, läder och trä, vilket nu även Stefan rapporterat om från mässan i Frankfurt. Och jag har tittat väldigt mycket på efterkrigstiden i England, där vi nu ser dessa tunga material och mönster letat sig in i trend. Bland annat efter filmen Gray Gardens.

Vad jag sett hos flera spännande tapetföretag är hur väggpaneler börjat dyka upp tapeten (Göteborgshumor). Den här tex som Regent Wallpaper från Fabrics & Papers. Även Cole & Son har en kommande liknande tapet såg jag. Nu blir det det gamla och rustika från 40-talets engelska clubhus.


Jag tycker du ska ta del av Stefans tendensrapport från Frankfurt, där hittar du massor av bra ledord som vi båda snackar om. Du hittar den här>>

Du kommer få lite mer matnyttigt så snart jag är klar med 2014 års internationella trender, vilket är inom snar framtid. Jag ska även titta lite nere i Paris under nästa vecka, få se vad det kan bjudas på.

Bilder: Fabrics & Papers

2 kommentarer:

Lisa sa...

Vad underbart att åka till Paris o titta på trender, ha det alldeles fantastiskt!
Kram Lisa

Unknown sa...

Intressant. Jag gillar din bestämda syn på saker och ting:) Att du hinner med allt också! Imorgon nämner jag dig i mitt inlägg om köket inspirerar. Men det vore kul att samla några av dina saker i ett eget inlägg. Mejlar dig framöver om foton om ok.

Ha det gott!
Camilla