onsdag 3 juli 2013

Har du tips på en bra location?


Nej vad hände med sommaren egentligen? Dagen började med en kopp kaffe i solen och just nu är det ju bara tråkigt duggregn. Visserligen så tycker jag om regn i lagom dos, men nu får det räcka.

Jag skulle behöva lite hjälp. Jag söker location ( en plats ) att göra en fotografering på i Göteborgsområdet. Jag behöver ha med känslan av medelhav, så gärna solsliten miljö eller grönskande lund. Vissa har jag tittat på i botaniska och trädgårdsföreningen, men jag skulle behöva hitta något riktigt extra till det här uppdraget. Jag behöver hitta platsen rätt omgående då allt skall fotograferas och gå av stapeln i slutet av augusti. Även snygga innergårdar, orangerier och liknande är av intresse.

Så har du något tips på en bra plats som har lite medelhav över sig så hör gärna av dig här på bloggen eller via mail till  henrick.eriksson@moltazdesign.se.

Bild: Henrick Eriksson

5 kommentarer:

Miriam sa...

Kommer att tänka på innergården vid Floramor o Krukatös, Gunnebo slotts orangeri. Uppe vid Älvängen finns många fina tegelbyggnader. Ett stall med vit putsade väggar? Kanske kommer på mer sen. Lycka till, låter som ett spännande projekt ;)

Anonym sa...

Kronhusbodarna i centrala Göteborg.

Karin sa...

Jag besökte en konstnär utanför Brastad för ett par år sen. Hon hade byggt ett galet vackert växthus av gamla fönster och dessutom var själva boningshuset inte illa det heller... Du kan ju alltid skicka iväg en fråga http://www.kvirr.se/konstnaerer?view=profile&id=133

Kram Karin

Ninni sa...

Har du kollat i Änggårdenskoloniområde?
Jag har en stuga där som du gärna får titta på...Maila ninnilange@gmail.com om du vill att jag skickar några bilder eller om du vill komma förbi...

raybanoutlet001 sa...

zzzzz2018.5.2
nike shoes
christian louboutin shoes
hugo boss outlet
canada goose outlet
kate spade outlet
detroit lions jerseys
mbt shoes
christian louboutin shoes
nike huarache
michael kors outlet