Honey, I´m home!

 
Nu är jag äntligen hemma i Kråks stuga igen. Den kommande veckan är det bara vila som gäller. Datorer, TV och annan media läggs på hyllan. Endast de nödvändigaste jobben och webshoppen får rulla på som vanligt. Den här veckan har jag assistans, vilket känns bra. Några inlägg kommer på bloggen, men inte varje dag.  Hoppas du får en fin vecka.
 
Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Dr Grane sa…
Hallå där! En främling men ändå inte. Oavsett vad så känner jag med dig och hoppas att allt blir bra. Ta det lugnt och vila mycket - du är ju trots allt det viktigaste du har. :) Och sen tror jag inte det skadar att gå fullkomligt bananas med sinnlighet för dig just nu. De lyckohormon som utsöndras vid varma bad, vänlig beröring, goda smaker, goda dofter, etc, är en viktig medicin för kroppen när den ska läkas.
Nej men Henrick!

Jag har inte hunnit runt på mina vanliga bloggpromenader på en stund och såg först nu att du haft en tuff vecka på sjukhus! Hjärnhinneinflammation OCH borelia! Otäcka och väldigt jobbiga saker, och jag hoppas verkligen att du kryar på dig fort och får må bättre snart!

Hm, inser just att jag bara tycks kommentera hos dig när du har det lite tufft, men jag ÄR faktiskt inne här och njuter av inspiration i ord och bild annars också, så det så! :-)

Varma hälsningar från England,
Helena
Anonym sa…
Krya på dig kära kusin/Kramar från Carina med familj
Anonym sa…
Ta det lugnt, vi läsare väntar på dig och när du har kraft och energi igen så blir vi glada.
/Elna