Bokad på ett drömjobb


Jag har ett jobb jag älskar, det ska jag inte sticka under stolen med. Men nu är det extra kul då jag precis blivit bokad för 10 dagar i Thailand.

Jag ska dit tillsammans med en fotograf och styla ett flertal hotell för fotograferingar och det för en ledande researrangör. Jag har nypt mig i armen två gånger ( kanske tre ) då det är ett jobb jag velat göra länge. Och nu är det dags. Och det är snart. Jag reser redan den 17:e februari, så nu är det till att sätta sig att skissa, samla rekvisita och annat som skall med.


Jag har lite trend och inredningsföreläsningar direkt jag kommer hem så dessa måste sättas på papper innan den 17:e, då jag inte hinner jobba med det när jag är borta. Men vad gör det om man får köra på lite extra de här två veckorna. Mycket annat kul kommer i februari och mars också, men det avslöjar jag senare.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Ja tvi, det låter ju jättehemskt! ;)
Grattis till ett kanonjobb!
Bull farmor sa…
Grattis till jobbet!!! Kram
WOW!! Det låter ju hur underbart som helst!!! GRATTIS! Du är bäst! Behöver du en assistent, pappershållare, rekvisitabärare som anmäler jag mig bums!! <3
KRAM & grattis igen!!
Vad underbart!!! Grattis. Kram
Anonym sa…
Grattis kära kusin!
Det måste kännas härligt att få sån cred när man är så skicklig som du.
Kramar Carina
Men så fantastiskt roligt, stort grattis!
Låter verkligen som ett drömjobb. Ha så skoj!
Men galet vilket härligt uppdrag! Grattis Henrick!
Men herregud, Henrick!!! Vad kul att det går så bra! Det är bara att glida med på framgångens våg. Grattis!