Insect me please!Jag gillar insekter. Jag gillar dessutom den heta trend som gäller med insekter och andra kryp.

Något som jag speciellt gillar är ju ekoxar, och då blir man ju hur glad som helst när man ser att Boconcept har en snygg fotokonst kollektion med just skalbaggar och andra insekter. Beetle & Butterfly heter kollektionerna.
Stoleken är hela 60x40 cm och kostar 1.249 kr.Fjärilar har vi ju sett en bra tid nu och oftast är det lite mer "safe" motiv. Dessa har ju funnits med en bra tid dock har ju de starka färgerna i fjärilarna kommit till i år. En skön trend som håller i sig.Även DAY och Indiska kör ju med insekter. Här ovan har ni kuddar i storleken 40x40 från DAY, samt knoppar från Indiska 29,50 st.

Kollage : Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Åhhhh Henrick, jag behöver gå i terapi för att komma över min insektsnojja. Klarar inte av att titta på bilderna, även om mitt estetiska sinne säger mig att de kan vara vackra. När mina katter får inneboende/fästingar så rasar min värld, och jag bara dör. Alla runt omkring mig får göra brandkårsutryckningar....

Kanske inte livsviktig information för Dig, men ändå ;)

A
Fjärilar - YES. De andra bilderna, ooooh det kryper över hela kroppen på mig. Sådana bilder kommer inte hem till mig.
Maria sa…
De är superfina, jag har själv en av dessa – men köp dem Hos Hagedornhagen (http://www.hagedornhagen.com/) istället – mycket billigare!