Jag firar bloggandet 1 år!


I morgon firar jag 1 år av mitt bloggande. Jag startade min blogg förra året med mitt första inlägg för att se hur det fungerade. Jag skrev i en månad men bytte riktning,  raderade alla inlägg då jag kände att det inte innehöll vad jag ville att den skulle handla om.

Jag startade på ny kula och började blogga och fastnade direkt för det.

Tänk vad tiden rusar iväg, jag tycker inte det var länge sen vi var inbjudna på bloggträff i Göteborg, för oss inom inredning och design.

Jag har skrivit mycket om inredning och trädgård, och det har utvecklat sig vidare till ett större fokus på inredning och design samt trender. Men trädgården kommer att få sitt i en del till våren och sommaren.

Fantastiskt att så många följer bloggen och intresserar sig för det jag skriver om. Det är det som ger mig energi och inspiration. Och dessutom alla som jag lärt känna under mitt bloggande, ni vet vilka ni i är och jag uppsakattar er verkligen.

Bilderna är ett kollage från tidigare inlägg.

/ Henrick

Kommentarer

DAHLARNA sa…
GRATTIS i förskott! Ja, visst går tiden fort! Och roligt är det! Man blir beroende fort ;-)! Ta hand om dig! KRAMAR!!!
Grattis grattis!! Och vilken bloggared du är sen! en av de bästa :)

kram
Jannice
Åh vad roligt, jag är glad att du började blogga. Grattis i förskott!!
Kram Sandra
Proforma sa…
Grattis, Henrick! Visst är bloggvärlden underbar, så mycket inspiration man får ta del av och så många nya kontakter man knyter! Ja, det är svårt att slita sig från bloggandet, det blir ett behov!
Redo för ett år till då!?
Irene
Jajemän, jag ser verkligen fram emot ett nytt bloggår! / H
Grattis grattis Henrick :) Jag är inne varje dag såklart och jag ser verkligen fram emot ett år till! Dessutom kommer vi säkert ses snart igen! Kram Emelie
Grattis på ettårsdagen! Jag ser fram emot att hänga med och se vad du visar i fortsättningen också.

Kram Åse
Wilma sa…
Måste ju absolut hänga på i grattiskören, jag som nyss upptäckt dig och tänker stanna kvar.
Grattisgrattis!