Älska eller hata Los Angeles?Som du redan förstått så trivs jag verkligen bra här i LA. Och staden är magisk. Jag kommer ihåg när ”Trend Stefan” och jag talades vid om LA efter hans visit, och han tyckte inte alls om staden. Tror till och med han använde ordet avskydde, ha ha ha.

Sen har vi en annan vän, Magnus Carlsson, som älskar staden, precis som jag. Så med andra ord så är det en stad som man verkligen kan älska och hata.


Nu har ju jag massa vänner här, och vi gör alltid galet mycket kul, så det gör ju att man älskar staden mer och mer. Det finns verkligen massor att se och göra, oavsett om man håller sig till Hollywood, Pasadena, Santa Monica eller DTLA.


Ett tips är att innan du tar en tur över till LA, skicka mig ett mail, kolla in mina guider, och hör av dig, så kan jag säkert hjälpa dig att hitta några riktigt bra guldklimpar som kanske inte den ”vanliga” turisten skulle hitta när han/hon/hen besöker denna underbara stad.

Bilder: Henrick Eriksson Bland

 

Kommentarer