moltazdesignshop - nu öppnar jag en ny butik. Men i USA


Nu kör vi igång igen. moltazdesignshop öppnar igen. Men i USA. 
Det har ju varit en del vatten som passerar under broarna sedan jag sålde varumärket till Almö, och vilket sedan kom tillbaka till mig igen. Jag har så många olika delar och företag som jag vill sammanföra under ett tak, och då passar det ju att jag återuppbygger moltazdesignshop. 


Jag går tillbaka till moltazdesignshops rötter med unika och spännande detaljer. Och givetvis med unikat i många kategorier. Och denna gången blir det mer av handgjorda, ekologiska, och givetvis handplockade saker. 


T-shirts, linnen, och mycket mer med ett mer HBTQ inriktat sortiment (från BEwear designs).


Ekosystemen ska ju givetvis vara med. Jag kommer även gör a specifika designs för moltazdesignshop, som bara ska säljas genom den här butiken.


Japp. Laundry Society finns med. Bästa tvättmedlet och klädvården som finns. 


Sedan har vi ju allt som ska upp på väggarna….och coola smycken, och mycket mer. 
Kolla själv får du se! www.moltazdesignshop.com

Just nu bygger jag hemsidan för fullt och fyller på med produkter m.m. men den är öppen då många vill ha mina handgjorda kuddar. 

Bilder_ Henrick Eriksson-Bland

Kommentarer