Skön miljö på YOKO Kitchen Wilshire, LA

 


Runt hörnet där vi bor ligger en mysig restaurant och Café, YOKO Kitchen. En japansk restaurang med inslag från det Amerikanska köket. 
Inte nog med att maten är fantastisk, miljön gör det till något extra. De här bilderna är från Wilshire, Miracle Mile, men de har även en restaurang nere i DownTown LA.


Handgjort rakt igenom, från allt du äter till vad dom säljer. På väggarna stora målningar som krymper utrymmet så det blir mysigt värre. Inomhus finns det några få bord, men restaurangen har två utomhusserveringar, även de fulla med växter och målningar.


Något som är väldigt populärt här är deras cookies (kakor) som finns i alla dess tänkbara smaker. Något som du bör testa om du kommer till LA och rör dig i Miracle Mile.

Det är ett ställe som har många kunder, och har en skön känsla över sig. Pulsen, dofterna, maten, ja verkligen allt…Jag kan verkligen tipsa om deras ”Plates”, som denna ”Chicken Plate” där du får galet fod kyckling, 6 makirullar och en rejäl sallad med nån dressing. (vet inte vad det är men den är väldigt god).

Det var ett tips för dig som besöker Miracle Mile (museumområdet). 

www.yokokitchen.com


Bilder: Henrick Eriksson-Bland
Kommentarer