Streets of LA.

 


Inte en enda dag går mig förbi utan att man upptäcker nya saker på gatorna här i LA.
Precis som jag nämnde i ett tidigare inlägg gäller det att titta uppåt, se vad som finns runtom dig. Vad många missar när de besöker Hollywood är vad som faktiskt finns där, otroligt mycket coolt att se. 


På Instagram är det många som frågar hur jag lyckas ta bilder när det inte är trafik och mängder av folk. Saken är den att jag bara väntar på tätt tillfälle. Det kan vara mellan två, 4, 5 bilar, en skock med människor m.m, och ibland kliver jag helt ut i galan.


Den  här bilden tog jag när gatan var avstängd p.g.a att en biosalong var bomhotad. Men inte plockar jag bort detaljerna, vilket kan göras med några klick.Nej de är ju en del av verkligen och måste vara där.

Så besöker du Hollywood, Sunset, eller kanske Melrose, glöm inte att lyfta blicken och verkligen titta dig omkring.

Bilder: Henrick Eriksson-Bland


Kommentarer