Snart dags för 4th of July.


Flaggor, banderoller och butiker i överdåd av Amerikanska flaggor, bakverk, kepsar och allt mellan himmel och jord. Knapp vecka kvar och det smyckas för fullt precis överallt. Det blir min första ”4th” så det ska bli spännande. Alla firar på olika sätt, men det är en stor dag för att samla vänner och bekanta och spendera dagen på stranden


Det ska bli kul att se hur de lugna gatorna i de mindre stadskärnorna fylls med liv, dekorationerna tar överhand m.m. Som här i vackra Monrovia. Härlig stadskärna med små butiker, restauranger och galet många glassbarer. Vi åker hit då och då för att äta sushi och ta en glass. Monrovia ligger bara ett stenkast från Pasadena så det är enkelt att svänga upp om man är ute i dom krokarna.


Vi kommer fira den dagen i Laguna Beach. Det är en självklarhet. Stränderna runt Santa Monica, Malibu, och Venice kommer vara överfulla och massa liv, så det blir lite lugnare för oss att åka till Laguna. 

Jag ska försöka planera en mindre picknick buffé till oss, så det blir lite spännande. Inga blå eller röda muffins för oss, eller färdigmat. Nä, det är oftast så mycket godare med hemlagat. Vad det blir få du veta senare, för just nu har jag inte en aning.

Bilder: Henrick Eriksson-Bland 

Kommentarer