Kråks stuga - sommaren är här


Nu kom sommaren till Orust hörde jag. Jag saknar den här delen på året så det är galet. När allt växer så det knakar, ljusa kvällar, och doften av dagg.

Det är mycket man saknar av den Svenska naturen när man bor här i LA. Här är det ju varmt och sol i stort sett alla dagar på året. Som tur var finns ju sociala medier där man kan se en hel del som tar sköna dofter och känslominnen tillbaka.Vi börjar om några veckor (veckan efter midsommar) att hyra ut Kråks stuga. Det kommer bli väldigt kul att höra vad våra gäster tycker, och hur det hela kommer att gå.
Det är ju första gången vi hyr ut det så man vet ju aldrig, då andra inte har samma värdering till torpet som vi har.

Min granne ser över huset året runt som det är nu, och det tas hand med hjälp av företagare på Orust. Jag är kanske lite föööööör noggrann och petig med saker, men så vill man ju att det ska vara ett ställe att komma och njuta på.Vi har precis haft en snickare som fixat lite saker åt oss på övervåningen. Så jäkla skönt att ta bort några av de ”stolpar” som man stressat över. Men nu ör det klart. Vill du veta mer om uthyrningen så kolla på:Bilder: Henrick Eriksson.Bland 

Kommentarer