3 årig bröllopsdag. Läder.

 


21 juni 2018, dagen före midsommar, vigdes vi hemma i trädgården på Orust. Amerikanen och jag. Tydligen är det ”läder” det tredje året. 
Med oss hade vi släkt och bekanta från världens alla hörn. Det vare ett enkelt bröllop, precis som vi ville, med inga bordplaceringar eller liknande. Det skulle vara öppet, mingelbart och avslappnat.

Och helt ärligt så ville vi inte spendera alla pengar på ett kort, utan göra det i en budgetvariant. Vi gifte oss ju för vår egen skull, inte för någon annan. Det blev ett väldigt lyckat bröllop. 


Tårtan var den enda saken som var köpt, och den fick vi i slutänden som en gåva. Han som gjorde tårtorna var Tommy som utbildar folk till att bli konditorer. Bra jobb där!Maten blev grillat, japp gästerna fick grilla själva (min storebror hamnade tydligen som grillmästare). All dryck var självservering. Vi hade byggt upp 7 barer i trädgården med passande innehåll och drinkkort som gav tips på drinkar. Temabarerna var: svensk, amerikansk, asiatisk, mexikanskt, öl och vinbar och ”shotbar”


Elisabeth Staf var vår vigselförättare och hon kom i den finaste midsommarkransen i håret. Som du ser så hade vi en avslappnad klädsel, shorts, vitskjorta och fluga. Och självklart strumpor med matchande personligheter, jag bananer och Scott donuts.


Vår underbara vän Jessika Andersson sjöng ”vår” sång och lillebror spelade gitarr. Det konstiga var att det duggregnade hela dagen förutom under vigseln då solen var framme och regnbågen kom fram. Kunde ju inte vara mer passande under ett regnbågsbröllop.


Kvällen avslutades runt eldstaden. Vilken dag det var. 

Bilder: Henirck Eriksson-BlandKommentarer