Trädgård och vilda tankar.


Vet du en sak, jag saknar verkligen min trädgård. Att få påta, gräva, trixa och fixa. Se hur vädret påverkar grönskan, växterna och hur allt ”ter sig”. 
Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det är väldigt annorlunda här i LA, Kalifornien. Inte alls samma sak. Inget regn, växter och träd som vi i Sverige har i små blomkrukor, och en helt annan jordmån.


Jag försöker besöka min svärmors trädgård lite då och då, bara för att knata runt och se hur allt växer. Det är ju en del av processen, att se hur saker och ting växer.

Här är det hur kaktusen slår ut i blom, papegojblommorna skjuter skott, och rosorna blommar ut i full blom.


Jag försöker ta mig tid att besöka stranden 2 gånger i veckan för att rensa skallen och sortera alla ideér som fyller skallen. För det är mycket ibland.

När det kommer till alla vilda tankar som dyker upp, jag menar allt ifrån nya projekt, framtidsjobb och annat, så blir det till att försöka ”lugna ner det lite”. Jag har för mycket på gång helt enkelt. 

Vad gör du för att koppla av alla ideér och tankar?

Bilder: Henrick Eriksson-Bland

 

Kommentarer