När man bor i ett fotoparadis. Ljuset, miljöerna och motiven.


Jag tar galet mycket fotografier som amatör, absolut, en oftast med min mobil då det oftast handlar om inspirationsbilder m.m. Och jag har konstaterat att jag bor i ett paradis för fotografering. Ljuset är liksom alltid perfekt, miljöerna med det där extra finns överallt, och motiv / detaljer ändrar sig hela tiden. 

På något vis känns det som att LA har en hög puls i sitt ombyte av allt från Street Art, till stora Billboards m.m. och självklart ändras det mycket då alltifrån Hollywood till vad det nu kan vara ligger här.
Och inte bara här utan även när man ger sig ut i öknen till tex. Palm Springs m.m.

Palm Springs vindkraftverk kan jag liksom aldrig tröttna på att ta kort på. De står uppradade i hundratal, och är majestätiska där de står. 


 Malibu. Vackra kvällar med sköna pasteller i allt dis från havet. Till och med blommorna i fönstret här hemma får en krispig färg, utan att behöva göra något. Hemma i Sverige är det ju typ i September som ljuset är perfekt. That´s it liksom. 


Laguna Beach. Inga filter. Bara starka färger i hav och himmel. Naturen sköter sitt. Precis som hemma i Sverige, men på ett annat och ”klarare” vis.

Det två översta bilderna tog jag dessutom i förbifarten från bilen. Inga filter, bara 70 km/h och en mobilkamera.

Bilder: mobilbilder Henrick Eriksson-Bland

Kommentarer