moltazdesigndeco - ecosystem , terrariums m.m.moltazdesigndecó är en ny del av moltazdesign. Just nu finns ekosystem, terrarium och arrangemang endast i Kalifornien, men det finns planer på att utöka med hjälp av e|bgroup. Det kommer in rätt många förfrågningar från Sverige om vi säljer dom där, men dessvärre inte i dagsläget.

Det är helt enkelt ekosystem som tar hand om sig själv, och som bara behöver vatten ca 1-3 ggr per år, beroende på behållare.


Det finns ekosystem i allt ifrån gigantiska behållare till små glasburkar och flaskor. Även antika glasburkar m.m. finns i serien ”Limited Edition”. Samtliga modeller och storlekar hittar du på hemsidan www.moltazdesigndeco.com


Alla växter kommer från lokala handlare, alternativt mindre företag, för att stöda lokal och små företag. En hel del odlar vi och drar upp själva. Behöver jag säga att det är ekologiskt odlat eller framställt?


Just nu (med covid) så har vi hemkörning eller ”själv upphämtning” här i LA och Palm Springs. Vi har några spännande projekt på gång med några utvalda butiker som vi ev kommer arbeta med i framtiden.Vi bygger även öppna terrarium och arrangemang för bland annat hotellreceptioner, lounger, mottagningar, privatpersoner m.m. Även till företag som vill ha sin stil, logga, eller färg på en gåva och liknande. 
Läs mer på hemsidan www.moltazdesigndeco.com


Annons från moltazdesign, d.v.s. mig själv


Bilder: Henrick Eriksson-Bland

Ps: glöm inte att följa oss på instagram och facebook. 

Kommentarer

Unknown sa…
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Unknown sa…
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.