moltazdesigndeco - nytt märke inom moltazdesign. Ekosystem och terrarium.


moltazdesign är ju ”jag, som inredare och stylist”, och sedan har ju flera varumärken kommit ut ifrån det. Som tex. moltazdesignshop (som jag sålde 2018 och som nu bytt namn, och varumärket/namnet kommer tillbaka till mig inom kort tid enligt kontraktet), moltazdesignDELI m.fl, och nu moltazdesignd’eco.


moltazdesignd’eco ekosystem och terrariums i allt från munblåsta behållare till antika burkar och flaskor. Idag leveraras de endast inom Kalifornien och Palm Springs, men vi planerar att utöka det så snart som möjligt. 


På hemsidan www.moltazdesigndeco.com finns alla ekosystem, och även de som vi specialgör i upplagor av 1 eller 2. Vi gör många ekosystem som är special också, som tex. Palm Springs, Laguna Beach mfl.


Följ oss gärna på Instagram och på facebook

Vi har precis startat upp där så det vore tacksamt såhär i Covidtider. 


Vi sitter också i dagsläget med fler produkter inom moltazdesigndeco, och vi fortsätter på temat eko. Det ska bli kul att visa dig vad vi har på gång inom närmsta veckorna.


Bilden ovan är från ekosystemet ”Palm Springs”, där alla detaljer, sand, stenar, grus m.m. är handplockat i öknen från området. Samma sak gäller för ”Laguna Beach”. 

Kolla in hemsidan, och följ oss gärna på instagram och facebook. Skulle uppskatta det enormt.

Bilder: www.moltazdesigndeco.com

 

Kommentarer