Att traska från East Hollywood till West Hollywood


Jag var upp till Östra Hollywood från där vi bor, visserligen bara 20 minuter med bil, för att träffa en kompis. Väl där fick jag mod till mig och beslöt mig för att ta en enkel promenad till WeHo (West Hollywood). När jag menar att jag tog till lite mod är det för att det är en promenad på nästan 2 timmar.Nu tänker du väl att det är ju inget... Men här är det det. Varmt som attans, massor av allt från gatumusikanter, figurer från filmer, trafik m.m. som gör det lite knöligare att ta sig fram. Dessutom var det en hel drös med helikoptrar, vilket betyder att det händer något för alla helikoptrar är nyhetsbolag som jagar scoop.

Den här bilden tog jag bara för att gatan var död i denna sekunden. Det visade sig lite längre fram att det var lite annat jox som polis m.m. höll på med.


Hur som så blev det en sjujäkla promenad, men jag är envis och såg framför mig en iskall öl på en uteservering i WeHo, och det var exakt vad som höll mitt mod uppe.


Japp. En kall var det. Och det blev faktiskt tre stycken på ett populärt ställe på ”gay”street.


Det var för långt att knata hem, så maken fick komma dit efter jobbet och plocka upp mig efter en bit mat. Orkar inte gå hem..ha ha ha även om det kanske inte är så långt. Det  blev en tidig kväll, men väl så skönt det. Vi går ju alltid upp mellan 05-07 varje morgon, så det är lika bra att man hoppar i säng.


Med det så tar jag helg, men en bild av alla dessa underbart målade elskåp som finns överallt i hela LA. Som ett utomhus konstgalleri. Det gäller bara att lyfta ögat. 

Ha en riktigt fin helg nu!
Bilder: Henrick Eriksson.Bland 

Kommentarer