Fixa ett hem för under 10 papp...

 
Jag var kanske lite kaxig när jag sa till min man att jag kunde inreda vår studio för under 10 000 kronor. Undantaget bäddsoffan och porslinet i köket. Men sen var det allt annat. Belysning, tavlor, möbler, textil, detaljer och mycket mer. Men klart jag löste det... gissa hur mycket det gick på...du får svaret längre ner på sidan.


Bordet fick vi gratis via Craigslist, tavlorna gav jag typ 10 dollar för styck (90:-), lampan kostade 30 dollar, o.s.v. Snacka om fynd. Facebook Marketplace har varit nummer ett att hitta saker på, och visst har vi fått köra några mil ibland, men väl värt det. 


Bokstäverna på väggarna och i hyllan kostade 150 kronor totalt, snacka om galet fynd. (de kommer från en hamburgekedja som heter in-n-out) Ja, jag måste säga att jag lyckats fynda massor av saker på nätet och i second handbutiker.


Det var ju liksom inte meningen att vi skulle bo i USA, det liksom bara blev så. När Scott flyttade till Sverige så sålde vi allt som fanns i lägenheten, och det enda som fanns kvar var tallrikar och glas. Så det var därför vi började på ”bar backe” nu i månadsskiftet.


Men jag är nöjd med vad jag åstadkommit med....just ja, hur mycket blev det? 

9 450 kronor. plus soffan då....För dig som följer mig på Instagram så har du ju säkert sett alla andra galna saker jag fyndar ha ha ha ha. Men jag lovar, här i LA finns verkligen allt. Och konstiga, roliga och spännande saker. Passar mig som handen i handsken.

Känns väldigt bra med tanke på miljö och vart vi är på väg i framtiden. 

Bilder: Henrick Eriksson-Bland

Kommentarer