Idag har jag opererat mina ögonlock. Plötsligt ser jag såååå mycket bättre.

 Ja, idag var det dags att operera mina ögonlock. Jag gjorde det hos Lindhés Ögonmottagning i Munkedal, då jag fått så många rekommendationer till honom. Om jag är nöjd? Galet nöjd, även om jag är helt nyopererad så när på några timmar.

Varför jag gjorde det? Först och främst så har jag haft tunga ögonlock som påverkar min syn under många år. De fick jag genom att vara galet allergisk mot hundar, och jag hade ju två stycken, vilket gjorde att jag kliade väldigt mycket i ögonen och vilket i sin tur sträckte ut huden.


Efter en konsultation ( i mitt fall via mms) så ritades det upp på mina ögonlock vad som skulle tas bort. Och det blev ju en hel del. Jag har aldrig kännt mig i så goda händer när det kommer till en kirurg tror jag. Lugn, metodiskt och petig som attans. Dessutom hela tiden talar om vad han gör, så jag inte skulle få några överraskningar. 


Operationen pågick ca 2 1/2 timme, och görs helt under lokalbedövning. Riktigt avkopplande att ligga i lugn och ro och nån pillar runt lite.

Just nu kostade operationen 11 000:- (5500:-/öga) och jag har inga invändningar allt till det. Jag ser ju vilken förändring det blev för mig, och då är jag fortfarande svullen.

Nu ska stygnen tas om ca 5-6 dagar, och så har jag en kräm som ska smörjas på ärren morgon och kväll. Så jag lovar komma upp med ytterligare rapporter vart efter det förändras i blåmärken, ärrbildningar m.m.

Men erkänn...jag ser redan piggare ut ;-)

Bilder. Henrick Eriksson-Bland
Obs! detta är INGEN annons, jag är bara så jäkla nöjd...

Vill du komma i kontakt med Lindhés Ögonmottagning så har du hemsidan här: https://www.operationer.com/

Dom finns även på Instagram och då hittar du dom här www.instagram.com/lindhesogonmottagning
Kommentarer