Näckrosorna blommar, och de röda tomaterna är gula - tydligen.Härom dagen slog de ut. De vackra näckrosorna som funnits i den lilla dammen sedan 10 år. De har blommat varje år, men i år kommer de i mängder. 

Den galet vackra färgen lyser verkligen upp. 


För dig som följer mig på Instagram så är mysteriet löst med de gula tomaterna som jag gått och väntat på. Eller gula och gula, jag har väntat på att de skulle bli röda. Jag trodde jag köpt en planta med röda körsbärstomater, men icke. Ha ha ha ha , man kan ju blir galen för mindre.


Torpet börjar bli klart för uthyrning, sånär på ett innertak som ska bytas ut. Jag får många frågor om varför vi ska hyra ut det, och vart jag ska bo, men det är så enkelt att jag ska testa på lite storstadsliv igen. Känner det är dags. Känner också att det är ett sätt för mig att komma vidare i livet. 

Länk till uthyrningen: Hyr Kråks stuga

Maken bor numer i Los Angeles sedan en vecka tillbaka, där han tagit ett jobb som han ville ha. Och självklart ska han ta det. Vi har pendlat i över tre år tidigare, så det är ingen större skillnad.

Bilder: Henrick Eriksson-Bland

Kommentarer