Mat, bröder och snälla grannar.Nu har jag haft mina bröder på besök, inte alla, men tre av dom. Fullt skubb, skratt och väldigt kul att få ha dom här. En av mina bröder hade dessutom inte varit här tidigare, så det var kul som attans. 


Dagen till ära kommer grannen över med körsbär, och byter till sig rabarber. Precis som det ska vara. Jag verkligen älskar körsbär. Vi har bigaråer i trädgården, men det blir aldrig det samma som riktiga körsbär. Ända sedan jag bodde i Österrike så har jag tyckt att körsbär är det ”lyxiga” bäret.


Idag är det lördag. Det är tyst i stugan och det blir en filmkväll. Jag har haft vädigt mycket runtom mig en längre tid och så som det ser ut så blir det lugnt en längre tid framöver. 
Inga besök, inga resor, inget mer än att fokusera på mitt inre.

Bilder: Henrick Eriksson-Bland

Kommentarer