Hyr Kråks stuga på Orust, Västkustens pärla. 4 bäddar och 5 minuter till bryggan.Hyr Kråks stuga till din semester, ledighet, gaycation, m.m. Det är ett mysigt hus på Orust, Västkustens pärla.
Huset är fullt utrustat med allt från bakmaskin, ljudsystem, till brödrost och röststyrd belysning. På det så finns en trädgård på 1900 kvm där man kan koppla av på allvar. Vill man bada så kan man ta ett dopp i spapoolen, eller helt enkelt knata ner till bryggan (5 minuter) som delas med grannarna. Behöver vi säga att det är HBTQ vänligt?

4 bäddar (varav en dubbelsäng), öppen spis, och kort och gott ett fullt utrustat hem. Teknik i alla dess former. Smart TV, sonos syystem som även röststyr hemmet. Huset är på 66 kvm där ett av sovrummen ligger på första våningen, och övervåningen har två bäddar (kan sättas ihop till dubbelsäng) och egen mys och TV hörna.

Ute i trädgården hittar du även inrett växthus, stor grillplats och massor av blommor och växter. Vill du shoppa så ligger Henån (huvudorten på Orsut)10 min från huset, eller så åker du till Torp köpcentrum i Uddevalla på 20 minuter.

I huset hittar du även en digital guide till vad vi tycker du bör se eller uppleva när du är här. För det finns massor av saker att göra. Eller så lägger du dig bara i trädgården eller nere på klipporna för att koppla av. 

Mer info hittar du på min hemsida, www.moltazdesign.se

Bilder/film: Henrick Eriksson-BlandKommentarer