Ett personligt tack till dig som följt mig genom åren, nu när moltazdesign och moltazdesignshop går skiljda vägar.Jag skulle vilja tacka dig, du underbara kund, besökare, följare, leverantör m.fl som varit med mig , Henrick Eriksson-Bland, från dag ett,  då jag startade moltazdesignshop. Nu har det gått 7 år sedan moltazdesignshop startades som fysisk butik, och det är dags att lämna det bakom mig. (Se tidigare pressrelease) 


Butik och webbutik drivs vidare i ny regi av Almö Inredning & Design AB, och kommer även fortsättningsvis drivas under namnet ”moltazdesignshop”. 


Jag går vidare med mitt egna namn moltazdesign ut på nya äventyr. Jag kommer inte arbeta i butiken i sommar som det ser ut i dagsläget, då jag fått andra arbetsuppgifter. 


Åter igen ett stort tack till dig som varit med på resan, då det är du som gett mig drivet till att hela tiden hitta spännande, trendiga, unika saker, nya formgivare och cool inredning. Jag kommer sakna dig! Och tack för all positiv energi genom åren! Tusen tack åter igen! /kram Henrick Eriksson-Bland 😃😃


PS: skulle du ha frågor så hör gärna av dig till moltazdesignshop kundtjänst, eller till mig via www.moltazdesign.se . Det går INTE att skicka meddelanden till mig via moltazdesignshops sociala medier, då dessa nu tas över av andra inom moltazdesignshop. 

Kommentarer