Byter till nytt lås, och en kaffe i solenEn dag som känns som en av de längsta någonsin. Vet inte varför, men kan ju varra att man går upp innan tuppen. Bland det bästa som finns är att slå ner rumpan utanför dörren på bänken med en kaffe. Bara fågelkvitter och solen som kommer upp över krönet.


Idag har jag suttit med hemsidan igen, försökt fylla på med lite mer info, lite andra bilder, och lagt till en till kategori som ska få öppna upp om nån vecka när de är färdiga.

En del förfrågningar har kommit in på nästa sommar, om att hyra stugan här på Orust. Spännande, kul, och nytt för oss. Appropå det så har Scott installerat nytt lås på dörren, vilket tog sin lilla tid, men nu är det klart. Ett YALE doorman så vi slipper hålla på med nycklar. 

I morgon blir det nog en jobbig dag för Scott, då ska han försöka få ordning på en hub som hör till, där appen inte fungerar. Hatar sånt, och speciellt när kundservicen inte verkar vara den bästa på det företaget. Men, men , det får bli morgondagens utmaning. 

Bilder: HEnrick Eriksson-Bland


Kommentarer