2 årig bröllopsdagDet startade för 3 årsedan. Han gick ner på knä och friade. Och då min man är amerikan så ska man ju gifta sig inom ett år. Så det blev idag för 2 år sedan. Men då var det också dagen innan midsommar, då han friade på midsommarafton.


Asken som ringen kom i är handgjord av en designer och guldmes i Los Angeles. Och jag älskar asken (ringen med för den delen) Aluminium och valnöt. 


Visst är den snygg? En magnet på undersidan av asken, och insidan av metallskalen, håller ringen och ask på plats.


Jag kan ju vara rätt störd ibland när det kommer till att lägga märke till udda saker. Som jag var ju bara tvungen att ta en bild på min mans knä, efter att han stått på knät och friat till mig på svenska! Det du...


Ringen som jag fick är i vitt guld och har en diamant i kanten. Precis som jag velat ha den. Han fick alla rätt liksom. 

Bilder: Henrick Eriksson-Bland

Kommentarer

Bull farmor sa…
Ett underbart bröllop!!!!