Underbar kväll med vänner och handsprit.I såna här tråkiga tider så kändes det som om vi behövde lite sällskap runt brasan. Att umgås på distans och med handspriten mellan det röda och vita vinet så funkar ju allt. 

En av våra vänner kom med en bukett med pioner och annat jox, som innehöll så varckra blommor så det var galet. Nog för att hon är florist, men kolla in blommorna!

Jag kan säga att vi blev ruskigt bortskämda av alla som kom, alla hade med sig en gåva, vilket är otroligt snällt. 


Inte för att jag är snålhagga, men det kändes som om det viktigaste var umgänget, och inte maten i fokus. Så det blev korv med bröd, choritzo, hemmagjord potatissallad och snacks. 

Jag tycker det är lite mysigt med pinnbröd, då att det är superenkelt att göra och man ser hur alla barndomsminnen tänds i ögonen på alla gäster.


Det är nog det bästa stället vi har i trädgården, våran stora grillyta. Plats för massor av folk i fåtöljer, stolar och soffor.

Värmen är ju magisk när man har en tänd brasa så nära inpå sig.


Det var en underbar kväll som var varm och skön, men underbara människor, och massa fågelkvitter i bakgrunden. Alltid lite skönt att sätta sig en stund och mysa i växthuset när solen går ner och det blir svalare i trädgården.


Det var helgens alla bravader. Lugnt och städat, och riktigt skönt. Nu står vi inför ny vecka med massa sol, mek, jox och annat. Men ha ett skönt avslut på helgen och ta det lugnt.

Bilder: Henrick Eriksson-Bland

Kommentarer