Ha lite tålamod med mig! Guider, recept, inredningstips och mycket mer är på ”G”.


Väldigt många besöker sidorna som jag håller på med, speciellt alla guider. Och jag jobbar med att få dessa klara så fort som möjligt. Bilder och texter sätter jag varje dag, men som vanligt med bloggandet och social media så behövs ibland rättigheter till bildmaterial om man inte tagit bilderna själv. Och det kan ta lite tid att få tag i rätt person eller fotograf.

Dessutom så kommer det även gayguider för några städer, och det har jag redan sett på besöksstatestiken att det blir uppskattat. 

Alla guider är mina tips, alltså inte generella tips, för det kan man ju googla sig fram till de bästa turistfällorna, nej jag vill ge dig det där lite extra som jag gillar i allt ifrån mat, shopping, till sevärdheter. Du får en del av min värld helt enkelt.

Men ha lite tålamod med mig, jag försöker få upp det så snart jag kan. (och har alla bilder m.m.)

Bild: Henrick Eriksson-Bland

Kommentarer