Cityguide över mina favoriter, coola ställen och bästa restaurangerna i Los Angeles, Palm Springs, Göteborg m.fl.


Snart kommer du hitta mina favoriter på udda, coola, annorlunda ställen att både bo, shoppa, och äta på både i Los Angeles, Palm Springs, Köpenhamn och göteborg.

Uppe i sidhuvudet har jag förberett för sidorna, men de tar några dagar, eventuellt veckor, att sammanställa, men de kommer...Min man är ju från Los Angeles, vilket gör att vi ”bor” där också. Det blir mycket små restauranger, coola och lokala ställen, blandat med bästa gatumaten m.m.Jag menar, en drive in bio i en ödelagd stad? Som används.... Det är sånt jag snackar om, sånt som jag vill dela med mig av här i min guide av mina favoritställen i världen.

Bilder: Henrick eriksson-Bland

Kommentarer

Unni sa…
Henrick, jag ser verkligen framemot att få tips från dig. Vi är ett pensionerat par som verkligen älskar USA. Palm Springs är ett av mina favvoställen. Gillar alla coola designbutiker och museet.
Köpenhamn är ett annat favorit tillhåll för oss, vi åker dit flera ggr i månaden och hygger oss.
Så himla kul att du öppnat upp Kråks stuga igen. Följer dig även på FB och Insta.