Nu tänker du väl, va i sjutton gubbar... Ett inlägg?!

Ja du, det var ett tag sedan, och jag ska inte sticka under stol med att det har varit tungt ett tag. 2019 var året som nog kan vara ett av mina personligt värsta år. Och då hamnar social media åt sidan.
För dig som håller lite koll på mig på Instagram och Facebook så vet du nog att jag genomgår testosteronbehandling och mycket, mycket mer. Och det tar tagit hårt på mig. Men nu är jag på ”G” tillbaka, sakterligen.

Nu i vår tar jag upp inredningsdelen igen, likaså styling m.m. då det legat på hyllan under 2019 p.g.a öppningen av den stora butiken på Almö, Tjörn. Den har tagit mer kraft än jag kunnat ana då det är en stor butik till ytan. Men med mer personal och strukturering så ska det bli bra.

Men nu kör vi på, en dag i taget, (då jag nyligen opererat mig för två magbråck och varit hemma tre veckor). Väldigt mycket jobb ligger och väntar, men som sagt, en dag i sänder.





Kommentarer