Vi bygger webbutik med inriktning honung, honung och honung


Du vet hur honung doftar? Jag älskar det! Men galet allergisk, ha ha ha ha 

Vi fick uppdraget att bygga en webbutik till Tavlebord honungsgård, som har ett maxat sortiment av honungsprodukter. Vi snackar allt från bipollen till schampo, tvålar, ljus, krämer och självklart honung.

De har butik och biodling (även boende och café) på Orust, där många besöker Tavlebords Honungsgård för att handla och lära sig allt om bin. Jag har verkligen lärt mig galet mycket om bin och hur de framställer honung m.m. Riktigt spännande.

Man kan ju tro att det här är ett annonsinlägg, men det är det inte. Jag bara blev så galet intresserad av biodling och allt som man kan göra med honung. Men det kanske är ett annonsinlägg för mig själv, att jag bygger webbutiker och annat... hm... 

Det blev två allergiska fotoveckor med honung, men det var det värt!

Bilder: Skärmdumpar: Henrick Eriksson

Kommentarer