Budgetbröllop, finns det? Jag är ju ändå Superskapare 2017...Budegetbröllop finns dom? Klart alla bröllop har en budget, men jag menar billigt, enkelt och ändå precis som du vill ha det.

Klart det!

Jag och Scott vill ha ett enkelt bröllop. Inget pråligt eller mastodont.
Enkelt och billigt, precis som vårat utekök för 200 kronor, ha ha ha ha.

För oss handlar det inte om att göra ett bröllop för alla runtom oss, utan skapa ett bröllop för oss två. Och man kan säkert tro att jag är galet ”Ernst”, vilket jag inte är privat, så vi har beslutat att lägga allt krut på oss själva och en enkel fest.

Skulle jag göra det för någon annan, som nyss i LA då vi gått ”All in”, men nu snackar vi mig och Scott.
Vet inte om du såg Superskaparna i Sjuan, där gjorde jag bordsdukning med b.la papperstallrikar. Budget: typ 20 kr.  
Jag vann.....

Så vad jag menar är inte att jag är snål, utan mer att ta vara på enkelheten och fira det som betyder något. Att vi gifter oss vår familj och vänner är med oss. Det är det som är själva saken..


Nu funderar du säkert på hur mycket vi har budgeterat.  Är det 100 000, eller 200 000?
Nej snarare 20 000:-. För oss handlar det inte om att skapa ett fantastiskt bröllop för våra vänner och släkt, och för oss. 

Så i sommar blir det av. Datum är satt. Och planering har startat. Hmmm, planering och planering...vi har börjat funderat över det. Det blir som det blir. Vår familj och vänner är med oss, så vad kan gå fel?

Bilder: Sjuan/TV4

Kommentarer