En midsommar att minnas - Vilken överraskning


Scott och jag har haft en fantastisk midsommar, vilket jag även hoppas du har haft.


Vänner och familj är samlade. Något jag inte anat skulle hända under kvällen.

Scott och jag började dagen med att åka och kika in midsommarfirandet nere i Henån, då jag ville visa honom lite traditionellt firande med midsommarstång, små grodorna och allt annat som hör till. Kl 14.00 dök vänner och familj dyker upp för att mysa runt sillbordet.


Jag och Scott hade midsommarkransar, men jag glömde av att jag är galet allergisk mot prästkragar, så den fick åka av lite sena på eftermiddagen. Men fina var dom!


Grillen på full gång med allt från grönsaker, lamm, lax och allt annat. Inte att glömma det jag verkligen älskar, grillad lök i folie. Mums!


Patric och Ulrica hade med sig lamm, vilket var helt underbart gott. 


Enkel dukning med blått, grått och vitt. Vi skulle få ihop 10 platser runt bordet, så inga höga dekorationer.


Nu till dagens största överraskning. Scott. 
Under kvällen visade han en film om hur vi träffats, och direkt efter den filmen faller han ner på knä och friar till mig. På svenska.
Total chock för mig, med av ren glädje. Givetvis sa jag JA! Så jag ska gifta mig. Vi ska gifta oss. Och enligt amerikansk sedvänja inom ett år. 


En bred ring i vitguld, med en diamant inskuren i sidan. Precis som jag alltid velat ha om jag någonsin skulle gifta mig. Så det blev en fantastisk midsommar på alla sätt. 

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer