Vilken vecka! Och pyssel i Bingolotto i morgon.Vilken vecka det har varit! Så kul med allt som hänt sedan vinsten i tisdagens Superskaparna. Jag har fått så mycket gratulationer, gjort radio och media intervjuer så jag inte håller räkning på dom, och hunnit med så mycket annat. Och i morgon blir det ännu me,r kuligheter.


I morgon (söndag) blir det påskpyssel i Bingolotto. Jag tänkte ge min version på påsk, och den kommer inte innehålla ett enda påskdun. Så du får kolla in Bingolotto på TV4 i morgon, för då blir det en hel del pyssel!

Huvudgäst är Sanna Nielsen, så det ska bli kul att träffa henne, samt en kör som heter "We are voice" kommer vara på plats. Extra kul är ju att Ingvar Oldsberg också har hus här på Orust, så han känner till ön.

Så ikväll blir det att komma på vad jag ska hitta på att göra, eller så gör jag det i morgon. Ha ha ha ha , vid det här laget är jag ju van att skapa under press och komma på ideer inom några sekunder, så det kanske är bättre att vänta tills det går live, ha ha ha.

Bilder: TV4 och Henrick Eriksson


Kommentarer