lördag 8 april 2017

Vilken vecka! Och pyssel i Bingolotto i morgon.Vilken vecka det har varit! Så kul med allt som hänt sedan vinsten i tisdagens Superskaparna. Jag har fått så mycket gratulationer, gjort radio och media intervjuer så jag inte håller räkning på dom, och hunnit med så mycket annat. Och i morgon blir det ännu me,r kuligheter.


I morgon (söndag) blir det påskpyssel i Bingolotto. Jag tänkte ge min version på påsk, och den kommer inte innehålla ett enda påskdun. Så du får kolla in Bingolotto på TV4 i morgon, för då blir det en hel del pyssel!

Huvudgäst är Sanna Nielsen, så det ska bli kul att träffa henne, samt en kör som heter "We are voice" kommer vara på plats. Extra kul är ju att Ingvar Oldsberg också har hus här på Orust, så han känner till ön.

Så ikväll blir det att komma på vad jag ska hitta på att göra, eller så gör jag det i morgon. Ha ha ha ha , vid det här laget är jag ju van att skapa under press och komma på ideer inom några sekunder, så det kanske är bättre att vänta tills det går live, ha ha ha.

Bilder: TV4 och Henrick Eriksson


3 kommentarer:

Jack Horovic sa...

Du är en super kreativ person. Jag beundrar en sådan unik inredning. Var får du idéer från? För att jag också vill starta mitt företag. Lyckligtvis har jag även pengar till det som jag vann https://basta-casinon.se/bonus-utan-insattning/ . Jag önskar er nya idéer ännu mer galen och original. Och naturligtvis ska jag leta efter min väg i hobbyvärlden.

huali10 Cai sa...

adidas uk store
true religion jeans sale
fitflops uk
rolex watches for sale
oakley sunglasses
ralph lauren shirts
nike roshe run
ray ban sunglasses outlet
coach outlet
prada outlet
qqqqqing20170516

林磊 sa...

20170522 leilei3915
michael kors outlet
ralph lauren polo
polo ralph lauren
asics outlet
fred perry clothing
yeezy boost
adidas yeezy boost
ray ban sunglasses outlet
christian louboutin
mulberry handbags