tisdag 4 april 2017

Jag är Årets Superskapare 2017


Jag vann. Kan inte fatta att jag är Årets Superskapare 2017. Det är sockerdricka i hela kroppen.

Jag lovar jag ska gå in lite mer i detalj om dukningen , men det blir en annan dag, för nu är det sena kvällen och jag ska iväg på jobb i två dagar. Men kommer vara på moltazdesignshop fredag, lördag och söndag, så då får du komma förbi och säga hej. För det här ska firas!


Temat ikväll var att göra en spektakulär centerpiece. Klart jag gjorde en av ett papprör, papptallrikar och grenar. Ha ha ha , men jag hade ju inte gjort nåt i papper på hela säsongen så det var dags ha ha ha.

Mer om det sen. 

Bilder: skärmdumpar tv4/sjuan5 kommentarer:

Sofia sa...

Åh Stort grattis till dig. Har hejat på dig hemma i tv soffan. Du är grymt duktig och sprider sån glädje!
Grattis igen, så värdig vinnare ☆☆☆

Lena sa...

Grattis!
Värdig vinnare och stor tv-personlighet!

Eva Lindqvist sa...

Stort grattis! Jättekul att du vann, du var min favorit hela vägen. Galet skapande, man trodde inte det skulle bli nånting av det du höll på med och så bara PANG hade du gjort något magiskt.

Anonym sa...

Härligt!! Stort grattis! Du är så inspirerande och jag blir glad av att titta på dig! Du spred sån härlig glädje i varje program! :)
Du var min favorit redan från början.

Unknown sa...

coach outlet
oakley sunglasses wholesale
nike shoes
ralph lauren polo
coach outlet
swarovski crystal
adidas shoes
rolex watches
tory burch outlet
michael kors outlet clearance
qqqqqing20170516