Föreläsningar, inredning, styling och workshops.


Föregående vecka var rent ut sagt galen. Efter vinsten av Superskaparna har det varit otroligt mycket folk som besökt oss i henån, Orust. Sen all media som varit runtom och som fortsätter. Det blir en del intervjuer kan jag säga. Och det på toppen av alla "vanliga" jobb som sker.

Jag försöker att inte jobba 24/7 men de här veckorna som varit, och som kommer, är det bara att bita ihop och mata på. Men så är det ju kul också.

Den här veckan är det ju en dag kortare tyvärr, men jag ska nog kunna få ihop det. Bland annat ska 6 konsultationer göras, stylingjobb och två hus inredas. På det har vi några möten och föreläsningar. Sen har veckan gått. Det rullar på i rasande fart kan man väl säga. 

Sen vet jag inte vad som händer. Det är en del föreläsningar på stora företag och i butiken, sen får vi se. Jag ser fram emot vecka 17. Vad som händer då får du veta senare, och det är ju nästa vecka för bövelen, ser jag nu.

Jag ser fram emot nästa vecka då det blir aningen lugnare som det ser ut i kalendern. Jag tänkte jag skulle ha lite tid att pyssla till det lite, och fixa iordning lite möbler m.m. Men det får tiden utvisa, ha ha ha det är ju bara måndag ännu.

Ha nu en riktigt skön vecka!

Bilder: fastighetsbyrån (bilder från tidigare arbete)
Kommentarer