torsdag 9 mars 2017

Så målade jag blommorna på byrån. Video hur du målar upp det på någraminuter.


Efter programmet i tisdags så har många undrat hur jag målade blommorna på byrån. Det gick undan, max 10 min tog det. Så jag har lagt upp en video på min YouTube kanal, där du kan se hur jag går tillväga.


Det är som jag säger, det ser ut som tre kattskitar i början, men sedan bygger man upp dom snabbt med enkla drag.
Jag målade de i videon på tup 2-3 minuter, så jag lovar, det är perfekt om du behöver ett snabbt, handgjort, födelsedagskort, eller vill måla på en glasburk eller liknande.Så kika in på youtube och kolla hur enkelt det är! Klicka bara på länken här under så kommer du direkt till videon.

https://youtu.be/H62k343FIac


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Blir så glad av att titta på Superskaparna där din positivism och dina härliga skratt når ända ut i tv-soffan. Dessutom knyter du ihop våra släktband med bl.a "mormors lampa".Hoppas att du får vinna tävlingen,,,,,
Kramar från kusin Carina

Unknown sa...

denver broncos jerseys
49ers jersey
michael kors handbags
nike tn
nba jerseys
oakley sunglasses
michael kors handbags
michael kors outlet
ray bans
louis vuitton pas cher