Nominerad till Årets Företagare på Orust


Jag blir så jäkla glad! Jag är nominerad till Årets Företagare 2017 på Orust. Det känns otroligt kul att jag som företagare kan vara en förebild, inspiration och bli erkänd bland alla företag som finns på Orust. Det här förgyllde verkligen vardagen. 

Du som är egenföretagare vet vilket slit det är med allt, även om det är riktigt roligt och ger en viss frihet. Jag brinner också för Orust alla företagare och vill gärna involvera så många jag kan när vi har happenings m.m. då jag aldrig ser andra företag som konkurrenter, bara som komlement. Jag tror det är en bra inställning och det genererar ju mer besök till Orust och ger fler chansen att upptäcka vad Orust har att erbjuda. För vi har i stort sett allt här på öa.

Visste du att vi har 4 butiker bara i Henån som säljer inredning? Inte många vet det. Men nu vet du!

Jag är verkligen otroligt glad över den här nomineringen. Så nu gäller det att hålla tummarna för att man kan få ta hem det här :-)

Bild: skitdålig mobilbild Henrick Eriksson

Kommentarer