Hundbädd i Superskaparna. Jag gjorde en i konstläder.


Hundar! Vi fick som uppgift att göra en hundbädd till en hund. Givetvis hade ju jag min vanliga tur och fick den största hunden, ICE. Det betyder ju dubbelt så mycket jobb i storlek. 

Min första tanke var att en schäfer är en brukshund, så han behöver lite lyx. Som en skinnbädd med guld.


Stomme i största MDF skivan ever, och massor av stoppning! Vår första hund var en schäfer, så jag vet att det behövs bra material som tål lite. Konstläder med andra ord.


Djuphäftat bakstycke och monogram med ICE i guld. Den väger aset kan jag ju säga. Och som du ser så är den väldigt stor. Men ICE verkade gilla den, vilket är huvudsaken. Hundbädden gav jag direkt till ICE, så han skulle få ligga lite mysigt. Så nu har han den hemma ;-)

Bilder: TV4/Sjuan


Kommentarer