Vikskärm x 2. Först pärlor i mönster, sedan trikågarn. VM ihastighetsvävning!


Tävling, del 2, i Superskaparna. Göra en vikvägg som representerar dig själv. En vikvägg!! Herregud. Och 4 timmar.
Kände att jag ville göra ett mönster med pärlor som skulle ta tankarna afrikanska mönster. Och något som man kunde se igenom och snygg från två håll. 
Det skulle gå åt galet med pärlor. 

När 3 timmar gått. Japp, 3 timmar av 4, beslöt jag för att ändra mig helt. Det var inte jag, och jag skulle aldrig hinna göra färdigt den, då det blev alldeles för mycket pill.


I ren panik bytte jag till trikågarn. Olika färger som jag sedan vävde/knöt mellan alla ribbor. Skulle jag hinna? Nu snackar vi VM i hastighetsvävning.


Jag tror aldrig jag har gjort något så snabbt någonsin. Det menar jag. Och jag kan säga att när Marie Serneholt säger det är 4 sekuder (!) kvar så knyter jag den sista knuten. Ha ha ha det är helt galet!


Det här är andra gången som jag byter inriktning. Första avsnittet så var det lampan, och nu denna. 
När man står där och får sin uppgift så känns det hur bra som helst. Man får en ide´på 2 sekunder, letar upp material och bara kör. Det är när man håller på som man känner efter mer, låter tankarna gå och man ifrågasätter sig själv. Iallafall jag. Och det är väl därför man gör som man gör, ha ha ha.

Men jag är inte i botten ännu, vilket känns bra. Tror det gäller att vara sig själv trogen och inte försöka göra något som man tror juryn vill ha. Då kan man iallafall känna att man kan åka ut på att man gjorde sin grej och det bästa utav det. 

Vi får se nästa vecka! Häng med. Klockan 21:00 på Sjuan. Superskaparna.


Bilder: Skärmdumpar från Sjuan.Kommentarer