Vad kan man göra av filt och läder?


Först och främst så ska jag säga att jag skaffat en limpistol från Panduro. Jag är helt såld på vad man kan göra med en limpistol. Totalt älskar den! Just nu håller jag på och trixar ihop lite saker i läder och filtmaterial. Det är verkligen avkopplande att ta sig tid och fixa med händerna. Vad det ska bli? Lovar du kommer få se det inom snar framtid:-)


Igår fick jag besök av en av mina äldsta vänner, Joakim Odelberg ( och hans fru Emma). Han kom mer eller mindre fram till att vi varit vänner i 17 år, på dagen. Joakim är en jäkel på djur och natur, vilket du kan se i "Mitt i naturen" där han är programledare. 

Så gott att bara snacka skit och skratta av sig.

Idag kom min feber tillbaka, så det har varit sängläge igen. När ska den här förkylningen/infuensan vara över? En vecka har gått och nu vill jag inte mer. Jag fortsätter med ingefära, grönt te och ipren. Har du något annat bra förslag?

Bilder: Henrick Eriksson / mobilbild: Joakim OdelbergKommentarer