Tillbaka till personal shopper på Åhléns


På onsdag ska jag träffa min nya personal shopper, Moa, på Åhléns. Spännande och kul att "komma tillbaka", och väl behövligt.

Jag har ju inte riktigt hittat "rätt" sedan Johnna, som var min PS på Åhlens, slutade för nåt år sedan. Jag tappade lite taget där då jag fick hjälp med allt jag behövde i klädväg, presenter, julklappar m.m.

Men nu på onsdag är det dags igen, då jag hittat Moa som jobbar som PS på Åhléns City Nordstan, där jag alltid varit. Det viktigaste för mig är att vi "klickar", för jag har ju så galet lite tid i livet och det här är något som underlättar för mig något enormt. Det brukar ta c 3 timmar, varav 1 timme går till lunch eller att jag springer till frisören. 

Skulle jag jaga runt i olika affärer och hitta kombinationer, material, storlekar och allt annat, så skulle det ta dagar för mig, då jag handlar kläder typ två gånger per år. Ja, jag vet. Så sällan.


Idag har jag min "kreativa dag" vilket innebär att jag jobbar i butiken på Orust, där jag gör allt som har med färg, form, pyssel m.m. att göra. Inga papper eller datorer. Jag behöver den dagen för att få utlopp för allt kreativt, och samtidigt få en paus i alla uppdrag, ritningar, mailkorgar m.m.

Ha en riktigt fin måndag och bra start på veckan!!

Bilder: Henrick ErikssonKommentarer