Söndag, brasa och fisande hundarI morse gick jag upp 04:00, då jag skulle skjutsa ner Scott till Landvetter flygplats. Det var dags att lämna Sverige. Fy fasen va jobbigt måste jag säga. Men vi har gjort det förut, så det ska gå bra. 

Värst är väl att komma hem till stugan. Att vara själv med hundarna. 

3 månader gick otroligt fort måste jag säga. Så nu hoppas jag att det går lika fort medan vi väntar på beslutet från migrationsverket. Jag har nog inte möjlighet att åka till LA i vår tyvärr, hur mycket jag än vill. Det hänger lite på om jag får ett projekt/jobb som gör att jag kan åka över. Vi får se.

Nu är braasan tänd, grönt te i muggen och hundarna (15 och 12 år gamla) ligger och fiser. Nästan en normal söndagskväll förutom att Scott saknas här hemma. 

Ha nu en skön söndagskväll, vad som är kvar på den. 
Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer