Kreativitet och testosteronOm två veckor ska jag ner till Göteborg, den 17-19:e för att träffa ett gäng med inspirerande människor från hela landet. Just nu kan jag tyvärr inte berätta om vilka de är, eller vad vi ska hitta på, men lovar att göra det så snart jag kan. Ska bli fantastiskt att få vara en del i en kreativ grupp. Även om bara för en helg.

Det är ett bra tag sedan jag var till Göteborg, eller någon annanstans för den delen. Inga mässor, pressvisningar eller annat, och det p.g.a. att min hälsa inte varit på topp.

Väldigt högt blodtryck, problem med muskler och leder har gjort att jag knappt hållt mig på benen. Varje möjlighet till sömn har jag utnyttjat till fullo. Jag har tappat räkningen på alla olika blodtester och undersökningar som gjorts sedan i december, men nu verkar de ha hittat nåt som lätt kan åtgärdas, nämligen lågt testosteron. Konstigt, men så är det. Blodtrycket är på väg ner med hjälp av medicin och ändring av matvanor. 

Så det går framåt. Det gäller bara hålla sig vid gott humör så löser sig det mesta.


En sak jag har lagt in i mitt veckoschema är en ledig dag. Något jag behöver tror jag. Eller jag vet jag behöver det, ha ha ha. En dag som jag ska ta hand om mig själv, göra vad jag vill och koppla av. Låter det bra? Jag tycker det låter helt fantastiskt. 
Jag har ju en suverän personal som tar hand om butik, webbutik och andra jobb, så det är dags för mig att släppa taget lite. Det är skitsvårt, men det ska gå. Banne mig.

Det blev ett väldigt personligt inlägg, men det bjuder jag på. 
Ha nu en riktigt fin dag, och en skön start på veckan.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer