torsdag 9 februari 2017

Juica - Massa gott och äckligt


Jag gör juice varannan dag för att försöka få i mig alla vitaminer, mineraler och annat som är bra för mitt blodtryck och för att få energi. Jag har fårr många frågor, både här och på Instagram om vad jag har i för något. Det mesta är anpassat för blodtrycket. Och det smakar fantastiskt, och skitäckligt på samma gång.

Så här kommer min lista på vad jag juicar varannan dag:

8 morötter
6 rödbetor
1 stor bit ingefära
1 stor bit pepparrot
2 kivi
8 äpplen
2 gurkor
1 granatäpple (kör jag inte i juicemaskinen då kärnorna är för hårda)


Jag tar två glas om dagen och jag måste säga att man blir betydligt piggare.
Testa får du se!

PS: rödbetorna smakar inte så jäkla gott den här tiden på året, mest jord, men är nyttiga som attans.

Bilder: Henrick Eriksson2 kommentarer:

Unknown sa...

hollister
bears jerseys
cheap nfl jerseys wholesale
michael kors handbags
chiefs jersey
michael kors
jaguars jersey
new orleans saints jerseys
michael kors handbags
replica watches

Erotika spa sa...

Erotika spa is offering multiple type of massage services, Body to Body Massage, Happy ending Massage, Erotic Massage, Sensual massage, B2b massage, Sandwich Massage, Swedish massage, Aroma oil Massage, tantra massage with price in Delhi, Female to male body Massage center in Delhi.

Read More: https://femaletomalebodymassagecenter.in/