Fredag och två dagar kvarJa det är väl inte två dagar direkt, närmare 1. Typ i morgon lördag som är kvar. Till vad? Min kille måste lämna Sverige då han varit här i 3 månader. 

Vi väntar fortfarande på beslut från migrationsverket, och gjort det sedan i mars förra året. Vi väntar bara på det där mailet. Det som talar om att ett beslut är taget. Han kan ju inte hälsa på heller nu under de 3 månader som han måste vara ur landet, så det är trist som attans.

Speciellt nu. Nu när det är så galet mycket, och kommer bli mer i slutet av februari. Det hade varit skönt att ha honom här hemma, då jag antagligen inte hinner/kan åka över till LA.

Jag vet. Det är ett i-landsproblem, men man ser ju oftast till sin egen gård först. Eller?
Det är som sagt en hel del som är på G, och hälsan har väl inte direkt varit på topp, men även det börjar räta ut sig lite. Men med lite ny energi, inplanerade lediga dagar, och spännande och roliga jobb som startar nu i februari, så kommer det blir bra. 

I morgon lördag så blir det till att gå ut på middag, och kanske en bio. Det gäller att mysa till det lite extra nu när han åker på söndag morgon. Sen efter det blir det FaceTime för hela slanten. Tack gode gud för Facetime, Skype och allt vad det heter. 

Jag tror jag tycker lite synd om mig själv. Att jag blir ensam i stugan nu. Kan det vara så? 
Det visar sig. 
Ha nu en riktigt fin fredag!

Bild: moltazdesignshop 


Kommentarer