DIY, moltaz RE-DESIGN och Superskaparna i färg!


Nu är några av de möbler som ingår i moltaz RE-Design ute i butiken ( www.moltazdesignshop.se) Jag har tagit tillvara på urtjänta möbler, som fått nytt liv och utseende. Bakom varje möbel ligger mycket jobb, men så värt det enligt min mening. Vi slänger alldeles för mycket möbler och prylar idag, så det här är ett sätt att recycla och förnya möbler. Och varje möbel blir ju unik. 


I onsdags var jag och gjorde lite radio på P4, trots att man hade 38 graders feber och lite yr i mössan så gick väl det bra det med. 


Och för dig som kikade på premiäravsnittet av Superskaparna så kan jag säga att du behöver inte fippla på TV:ns färginställning. Du har inte fär mycket rödfärg på inställningen. Jag är sådär röd, ha ha ha ha. Jag kommer berätta lite mer om det längre fram här på bloggen.

Nu ser jag fram emot tisdag, så man kan få skratta lite åt sig själv igen. 

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer