Det är värt allt - På tisdag är det premiär för Superskaparna


Snart kör vi! Nu börjar man bli lite smått nervös över första avsnittet av Superskaparna. Man får ju lite funderingar om hur man kommer framställas i TV. Men det blir nog bra ha ha ha. Man har ju liksom sett reklamfilmen några gånger redan och den visar ju ändå vem jag är. En stor björn med tatueringar och massa skratt innanför västen. 

Så på tisdag ska jag slå på Sjuan, ta fram skämskudden och stålsätta mig. Jag hade faktiskt velat ha någon vid min sida som moraliskt stöd, men då är jag väl löjlig. 

Jag såg att det redan finns en hashtag som jag tror Simon skapat - #detärvärtallt
Jag blev så full i skratt när den dök upp på instagram.

Dags att slå ner huvudet i kudden nu, det är ju min kreativa dag i morgon och det ska genomföras massor av ideér.

Bild: TV4/Sjuan Kollage: Henrick Eriksson

Kommentarer